Tablou quilling | Flori albe, crestate

Tabloul quilling cu flori albe, crestate este a doua mea lucrare quilling (exceptand felicitarile). Florile albe sunt realizate din fasii de hartie taiate la dimensiuni diferite: 3 cm, 2 cm, 1,5 cm. Florile mai mici, in culori combinate alb-albastru sunt realizate din fasii de hartie de 5 mm. Toate florile quilling au fost realizate dupa acelasi model.

Cum realizezi florile quilling crestate
Pentru inceput, rulezi o fasie de hartie (alegi culoarea dorita) de 3-4 mm, pe un ac quilling, si lipesti capatul cu aracet. Bucata de hartie aleasa pentru petalele florii o crestezi cu foarfeca, pe toata lungimea ei, dar nu pe toata latimea. Trebuie sa lasi netaiat aproximativ 4 mm din fasia de hartie pentru a o putea rula. Lipeste fasia crestata in continuarea celei deja rulata pe acul quilling si o rulezi pana la capat. Lipeste cu aracet. Scoate floarea de pe ac si desfa petalele, rand cu rand.
Cum realizezi formele patrate quilling, din cadrul oval
Rulezi fasia de hartie de 3-4 mm si o scoti cu grija de pe acul quilling. O tii usor intre degete si o lasi sa se deruleze, incet, pana ajunge la dimensiunea dorita. Lipesti capatul cu aracet, apoi o strangi intre degete formandu-i patru colturi.

11 gânduri despre “Tablou quilling | Flori albe, crestate

  1. Superb! Ador florile quilling – sunt de-a dreptul superbe – iar tabloul tau e atat de senin si delicat incat ma duce cu gandul la o dimineata pe malul marii;poate din caua culorilor alese. Ai un bun gust desavarsit!Maria

  2. Ne oferi tabloruile unul cate unul. Pentru ca mie imi place albastrul foarte mult, aceasta combinatie este pe gustul meu cu totul. E foarte frumos ce a iesit, nu imi imaginam ca formele patrate se combina atat de frumos cu florile. Bravo! vavaly

  3. Multumesc, Valy. Am facut si greseli si, din pacate, ele se observa foarte usor. Mai am de invatat in ce priveste si simetria.Le postez cate unul ptr ca nici nu prea am timp, deocamdata.Imbratisari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s