Felicitari reutilizabile

Ziceam in articolul de mai jos, Invitatii de nunta sau botez cu margarete si trifoi, ca am avut o propunere de a face invitatiile  in asa fel incat ele sa poata fi reutilizate, idee care mi-a placut foarte mult. In acest sens am realizat invitatiile cu mesajul interior detasat. El poate fi inlocuit cu felicitarile de rigoare; vezi linkul dat!

Da! Poate unora li se pare  o idee deplasata, dar stim cu totii soarta bietelor felicitari. Primesc un zambet de cel mult 30 de secunde, unele mai fericite sunt expuse cu magneti, pe frigidere, altele, pentru o scurta perioada de timp, intr-o vitrina, dar cele mai multe zac intr-un sertar, dupa care ajung la cosul de gunoi. Nu toti au inspiratia sau timpul necesar pentru a crea din ele decoratiuni sau pentru a folosi elementele decorative in activitatile creative ale copiilor.

Inspirata de ideea de „felicitare reutilizabila”, am ales sa montez pe coperta felicitarii o decoratiune din FIMO, si anume o margareta, care poate fi folosita ca pandantiv sau breloc.

Felicitare reutilizabila

Felicitare reutilizabila

2 gânduri despre “Felicitari reutilizabile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s