Despre Beezy Mami

Pornind de la actiuni facute impreuna cu alte mamici din Timisoara, trei doamne cu idei – Delia, Maria si Cerasella si-au propus sa creeze un grup de mamici antreprenoare care sa se sustina reciproc.

 Pentru a putea face parte din acest grup trebuie sa indeplinesti 2 conditii:

  • sa fii mamica
  • sa ai o afacere (oficiala sau nu) – acceptam si mame care vand creatii proprii la nivel de hobby, insa target-ul principal al grupului sunt mamele care vor sa porneasca/au o afacere
Logo Beezy Mami

Logo Beezy Mami

Si doar faptul ca faci parte dintr-o comunitate cu aceleasi interese face deja foarte mult pentru afacerea ta. Schimburile de idei, de experienta si sustinerea reciproca este ceea ce doreste Beezy Mami sa promoveze. Si totul a inceput deja, s-au incheiat chiar si parteneriate avantajoase, participam la targuri, ne promovam prin diferite mijloace in presa si televiziunea locala, deocamdata in Timisoara. Grupul mamelor antreprenoriale este in toata tara si daca vrei sa ni te alaturi de invitam mai intai aici   pentru a face cunostinta  si  aici pentru promovare. Sau poate doresti doar sa ne sustii. Noi iti multumim pentru acest lucru!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s