Garoafe albe din hartie

Decoratiunea cu garoafe din hartie poate indeplini elegantul rol de a impodobi mesele festive, incaperile sofisticate, dar poate fi si un cadou oferit unei doamne indragite.

Desi par greu de facut, nu este deloc asa. Se fac dupa modelul acela cu mai multe coli de hartie suprapuse, pliate sub forma de evantai si prinse la mijloc cu o sarmulita. Fiecare strat de hartie se ridica, dand volum.

Gasiti modelul de care spunem si pe casuta copiilor.

 

garoafe_hartie_creponata

Sarma cu care prindeti mijlocul hartiei pliate trebuie sa fie una lunga, deoarece aceasta va forma tulpina florii. Pe sarma rasuciti hartie creponata verde si din loc in loc prindeti frunzele lungi si ascutite, specifice garoafelor.

Pentru a creea acest model, pe inaltime, scurtati unele tulpini, la dimensiune diferite, suprapuneti-le astfel incat sa formati „un turnulet” din garoafe. Folositi spray fixativ pentru a intari hartia si pentru a da putin luciu.

Garoafele mele stau deja pe o etajera pe cativa ani si sunt la fel de frumoase. Se scutura de praf foarte usor, fiindca nu exista riscul de a se deteriora daca sunt strans lipite.

aranjament_cu_garoafe_din_hartiedecoratiune_cu_garoafe_albe

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s